Slide background

 

Cabinetul de Avocat Chira Cristina are experienta în reprezentarea cumparatorilor si vânzatorilor de bunuri imobiliare comerciale.

Noi reprezentam constructori, investitori si creditori în legatura cu structurarea, finantarea si operarea proiectelor de infrastructura, cum sunt cele din sectorul energetic si a resurselor naturale, drumurilor, podurilor, sistemelor de aprovizionare cu apa si telecomunicatiilor. Serviciile noastre includ servicii juridice cu privire la documentele necesare pentru licitatie, contracte de concesiune, societati mixte, contracte de licenta si transferuri de tehnologii, precum si contracte de asistenta tehnica sau constructie si reprezentarea partilor în litigii, arbitraj sau mediere.

Avocatii biroului reprezinta locatorii si locatarii în tranzactii complexe de închiriere. Experienta noastra în domeniul închirierilor include reprezentarea companiilor în tranzactii de închiriere pe termen lung, precum si reprezentarea locatorilor în asemenea tranzactii. În plus, negociem si întocmim contracte de închiriere a spatiului comercial sau industrial sau al spatiului pentru depozitare. Experienta avocatilor biroului, în cazurile de faliment, ne ajuta, de asemenea, sa consultam clientii cu privire la achizitia imobilelor de la companiile falite.

Experienta noastra în domeniul terenurilor include consultarea clientilor cu privire la vânzarea, ipotecarea, cumpararea, arendarea si folosirea terenurilor.